عواقب خوردن نان کپک زده

گیل نگاه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه نان‌های کپک زده سلامتی مردم را نشانه گرفته است، تاکید کرد: به هیچ عنوان نان‌های کپک زده مورد استفاده دام ها قرار نگیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا هاشمی گفت: متاسفانه در بسیاری از مواقع مشاهده می شود که تعدادی از خانواده‌ها نان‌های خشک کپک زده خود را به افرادی که نان خشک برای دام ها می خرند، به فروش می رسانند و سپس نان های کپک زده مورد استفاده دام نیز قرار می گیرد.

وی افزود: در حقیقت نان های کپک زده مصرف شده توسط دام ها، ممکن است باقی مانده آن در شیر باقی بماند و این باقی مانده با نوشیدن آن توسط انسان، وارد بدن آنها شود.

هاشمی ادامه داد: یکی از اثراتی که باقی مانده کپک نان در فرآورده های دامی بر روی انسان می گذارد، ایجاد بیماری های کبدی است.

وی تصریح کرد: حتما نان های کپک زده دور انداخته شود و به عنوان مواد غذایی دام در برنامه تغذیه آن ها قرار نگیرد.

به گفته این مقام مسئول، کپک نان سم آفلاتوکسین تولید می کند که به شدت سمی بوده و موجب بروز بیماری سرطان می شود.

(۰)(۰)



کد مطلب: 165974
تاریخ: ۴ بهمن ۱۳۹۶

۱) نظراتی که موجب توهین، هتاکی و افترا نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی است منتشر نخواهد شد.
۲) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

گزارش تصویری

گزارش تصویری آغاز به کار دومین نمایشگاه عکس گروه «زی» در رشت

گیل نگاه/پویا بصیری: نمایشگاه عکس گروه عکاسی «زی» با عنوان «روایت دوم: بی چرا زندگانیم» عصر امروز در نگار خانه الهی رشت آغاز به کار کرد. پایگاه خبری و تحلیلی گیل نگاه حامی رسانه ای این نمایشگاه است.…

گزارش تصویری تودیع و معارفه بخشدار رحیم آباد رودسر

گیل نگاه/علی عزتی: مراسم تودیع و معارفه بخشدار رحیم آباد رودسر عصر امروز در سالن همایش کتابخانه عمومی این بخش برگزار شد. در این مراسم که با حضور علی اصغرجمشید نژاد معاون سیاسی استاندار گیلان و جمعی از…

گزارش تصویری جشن نوروزبل ۱۵۹۲ در دیلمان

گیل نگاه/ احسان حسن پور: سومین دوره جشن نوروزبل دیلمی، همزمان با آغاز سال 1592 دیلمی در دهستان آسیابر بخش دیلمان شهرستان سیاهکل برگزار شد.