در همایش ملی چای و دمنوش گیاهی در پژوهشکده چای کشور مطرح شد:

چای ایرانی، دومین نوشیدنی ارزشمند به عنوان فرآورده های غذایی، بهداشتی و دارویی/ تولید چای ارگانیک یکی از فعالیت های مهم پژوهشکده چای کشور برای توسعه مشارکت بخش خصوصی

گیل نگاه/ گروه اقتصادی: صبح امروز همایش ملی چای و دمنوش گیاهی در پژوهشکده چای کشور که در شهر لاهیجان واقع شده است، برگزار شد.

دکتر رضا آزادی رییس پژوهشکده چای کشور گفت: این همایش با شعار «اقتصاد مقاومتی، سلامت و امنیت غذایی» مهمترین توجه را به چای ایرانی در کشور معطوف کرده است.
او افزود: چای ایرانی به عنوان دومین نوشیدنی ارزشمند پس از آب و دمنوش های گیاهی به عنوان فراورده های غذایی، بهداشتی و دارویی محسوب می شود.
آزادی ادامه داد: این همایش پس از نشست های کارشناسی در ۵محور اصلی علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی، بهداشت و سلامت، صنعت و تجارت، فرهنگی و اجتماعی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و در پایگاه علمی جهاد دانشگاهی نمایه و اطلاعات همایش در پایگاه علمی_خبری بارگذاری شده است.
او ابراز امیدواری کرد برگزاری این همایش گامی هر چند کوچک در راه رشد و تعالی دانش و توسعه صنایع چای و دمنوش کشورمان بردارد.

در ادامه این همایش طاهری مدیر امور شعب بانک کشاورزی گیلان گفت: بانک کشاورزی همواره در کنار کشاورزان، چایکاران و صاحبان کارخانه های چایسازی بوده است.
او افزود: توانستیم پرونده ۴۲ هزار بدهکار چایکار را مختومه کنیم.
طاهری ادامه داد: برای توسعه روستایی و عشایری اعتبار خوبی در دو بخش طرح های فناورانه و بخش دوم طرح گیاهان دارویی با نرخ ۶ درصد در نظر گرفته شده است و این اعتبارات می تواند در توسعه این صنعت نقش موثری ایفا کند.
در ادامه این همایش دکتر داراب حسینی رییس موسسه باغبانی سازمان تحقیقات کشاورزی گفت: پژوهشکده چای از پژوهشکده های مهم کشور است.
وی خاطرنشان کرد: ده شهرستان چای خیز در شمال کشور وجود دارد.
حسینی تصریح کرد: قسمت عمده سطح زیر کشت محصول چای در گیلان است.
او با بیان اینکه باید در جهت ارتقای محصول چای اقدامات گسترده تری برداشته شود، خاطر نشان کرد: برای پیشبرد اهداف پژوهشی جذب نیروی انسانی بسیار موثر است و طی سالهای اخیر ۲۶ نفر جذب شده اند.
حسینی با اشاره به اینکه انتقال یافته های تحقیقاتی از اولویت های کاری موسسه تحقیقات علوم باغبانی است، افزود: در محصول چای ۶ یافته قابل ترویج نیز انجام شده است.
وی گفت: در زمینه دستورالعمل فنی ۹ نشریه فنی چاپ شده است و یک جلد کتاب برای ارتقای تولید چای نیز چاپ شده است.
رییس موسسه تحقیقات علوم باغبانی گفت: برای توسعه مشارکت بخش خصوصی، تولید چای ارگانیک یکی از فعالیت های مهم پژوهشکده چای کشور بوده است.
او افزود: برنامه به نژادی در محصول چای تولید ارقام تولیدی ۲۰ ژنوتیپ در ۴منطقه شناسایی شده اند و ارقام برتر در چند سال آینده معرفی خواهیم کرد.

(۰)(۰)



کد مطلب: 167151
تاریخ: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶

۱) نظراتی که موجب توهین، هتاکی و افترا نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی است منتشر نخواهد شد.
۲) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

گزارش تصویری

مراسم تشییع پیکرعلیرضا آفرین ۲۹ سال بعد از شهادت در رشت

گیل نگاه/آیسان حقیقت:مراسم تشییع پیکرعلیرضا آفرین جوبنه 29 سال بعد از شهادتش صبح امروز  در رشت برگزار شد. پیکر شهید علیرضا آفرین جوبنه، سرباز ژاندارمری که سال 67 در منطقه زبیدات به شهادت رسیده بود بتازگی تفحص و…

گزارش تصویری اولین نمایشگاه عکس گروه «زی»؛روایت اول، حیرانی در رشت

گیل نگاه/گروه فرهنگی:اولین نمایشگاه عکس گروه «زی» با عنوان «روایت اول، حیرانی» عصر امروز ۲۶ بهمن ماه با حضور جمعی از علاقمندان هنر عکاسی، عکاسان، فعالان رسانه‌ای و هنرمندان سایر رشته‌های هنری در نگارخانه الهی رشت شروع به…

گزارش تصویری جلسه شورای اداری و مراسم تودیع و معارفه معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان

گیل نگاه/اشکان شعبانی: صبح امروز( چهارشنبه 25 بهمن) جلسه شورای اداری استان و مراسم تودیع و معارفه معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان در سالن الغدیر استانداری برگزار شد. در این جلسه حکم انتصاب علی اصغر جمشیدنژاد به عنوان…