توصیه نیویورک تایمز: ته دیگ ایرانی بخورید

گیل نگاه:  تارنمای روزنامه نیویورک تایمز با معرفی ته دیگ به عنوان یک غذای ایرانی، امتحان آن را به خوانندگان خود توصیه کرد.

سام سیفتون سردبیر بخش غذای این روزنامه آمریکایی، با معرفی ته دیگ با عنوان آن چه «ایرانیان لایه ترد و طلایی زیر برنج ایرانی می نامند»، دستور جدیدی برای تهیه ته دیگ ماکارونی ارائه داد و آن را برای شام روز یکشنبه پیشنهاد کرد.

در این مطلب عکسی وسوسه انگیز از این ته دیگ که «افزون بر برنج، با مواد مختلفی چون نان ذرت مکزیکی نیز قابل تهیه است»، منتشر شده است.

غذاهای لذیذ و متنوع از جاذبه های گردشگری ایران بوده و در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارند.

(۰)(۰)


کد مطلب: 185314
تاریخ: ۷ خرداد ۱۳۹۷

۱) نظراتی که موجب توهین، هتاکی و افترا نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی است منتشر نخواهد شد.
۲) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

گزارش تصویری

گزارش تصویری از نمایشگاه توانمندی های ورزش وجوانان گیلان

گیل نگاه/مائده سیدی: نمایشگاه توانمندی های ورزش وجوانان استان گیلان از  25 تا 29 مهر از ساعت 9 صبح تا 9 شب در سالن یادگار امام رشت پذیرای علاقه مندان به این حوزه است.        …

گزارش تصویری مراسم سومین روز درگذشت «بهروز همرنگ» در رشت

گیل نگاه/پویا بصیری: مراسم سومین روز درگذشت «بهروز همرنگ» در مسجد امام رضا گلسار رشت برگزار شد. بهروز همرنگ باستانشناس، نویسنده و پژوهشگر آثار باستانی گیلان صبح دوشنبه گذشته حین انجام ماموریت در کهنه ماسوله بطور ناگهانی درگذشت.…

گزارش تصویری نخستین روز از مسابقات تور جهانی والیبال ساحلی منطقه آزاد انزلی

گیل نگاه/رضا احمدپور: تورجهانی والیبال ساحلی به میزبانی منطقه آزاد انزلی از بعداز ظهر امروز سه شنبه در استادیوم مرحوم قایقران آغاز شد.