توصیه نیویورک تایمز: ته دیگ ایرانی بخورید

گیل نگاه:  تارنمای روزنامه نیویورک تایمز با معرفی ته دیگ به عنوان یک غذای ایرانی، امتحان آن را به خوانندگان خود توصیه کرد.

سام سیفتون سردبیر بخش غذای این روزنامه آمریکایی، با معرفی ته دیگ با عنوان آن چه «ایرانیان لایه ترد و طلایی زیر برنج ایرانی می نامند»، دستور جدیدی برای تهیه ته دیگ ماکارونی ارائه داد و آن را برای شام روز یکشنبه پیشنهاد کرد.

در این مطلب عکسی وسوسه انگیز از این ته دیگ که «افزون بر برنج، با مواد مختلفی چون نان ذرت مکزیکی نیز قابل تهیه است»، منتشر شده است.

غذاهای لذیذ و متنوع از جاذبه های گردشگری ایران بوده و در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارند.

(۰)(۰)



کد مطلب: 185314
تاریخ: ۷ خرداد ۱۳۹۷

۱) نظراتی که موجب توهین، هتاکی و افترا نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی است منتشر نخواهد شد.
۲) لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

گزارش تصویری
گزارش تصویری

توقف ملوان در اولین بازی خانگی

گیل نگاه/رضا احمدپور:در ادامه دیدارهای هفته دوم لیگ دسته یک فوتبال، دیدار تیم‌های ملوان انزلی و قشقایی شیراز با تساوی یک بر یک به اتمام رسید  

گزارش تصویری نمایش رابینسون و کروزو در رشت

گیل نگاه/مائده سیدی: نمایش تئاتر رابینسون و کروزو به کارگردانی علیرضا کوشک جلالی و بازیگری عامر عظیمی و مجتبی علیپور، از امروز یکشنبه تا چهارشنبه 31 مردادماه در تماشاخانه هامون رشت به روی صحنه می رود .  …

گزارش تصویری آغاز به کار دومین نمایشگاه عکس گروه «زی» در رشت

گیل نگاه/پویا بصیری: نمایشگاه عکس گروه عکاسی «زی» با عنوان «روایت دوم: بی چرا زندگانیم» عصر امروز در نگار خانه الهی رشت آغاز به کار کرد. پایگاه خبری و تحلیلی گیل نگاه حامی رسانه ای این نمایشگاه است.…