گیل نگاه: مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت: در حال حاضر ترب تالش فقط مصرف داخلی دارد و ما می خواهیم این محصول را به روسیه صادر کنیم. علی موسوی، با بیان اینکه شهرستان تالش قطب تولید ترب در استان است، گفت:  در تالش، ترب به سه صورت شیشه ای، ترب سفید و ترب سیاه فروخته می شود. موسوی با اشاره به اینکه به طور معمول ۴۰۰تا ۶۰هکتار از اراضی این شهرستان به کشت ترب اختصاص می یابد، خاطرنشان کرد: ترب های تالش به طور معمول در بازارهای تالش، رشت و همچنین در استان اردبیل مشتریهای فراوانی دارند. وی با بیان اینکه ترب به دلیل خاصیت غذایی و درمانی که دارد جزء گیاهان دارویی نیز محسوب می شود، تصریح کرد: امسال نیز کشاورزان از کشت این محصول در شهرستان استقبال خوبی داشتند. مدیرجهاد کشاورزی تالش با بیان اینکه این روزها برداشت ترب از ییلاقات و اراضی بالادست این شهرستان در حال انجام است، گفت: کشت ترب و دیگر محصولات دوم کشاورزی منجر به ارتقای درآمد کشاورزان می شود. وی در خصوص صادرات ترب تالش به کشورهای حاشیه خزر گفت: در حال حاضر صادرات این محصول به دیگر کشورها انجام نشده است، اما برنامه داریم ذائقه روسها را به خوردن ترب عادت دهیم و بازارهای این کشور را جذب کنیم. ترب سفید دارای ویتامین های آ، ب، و ث فراوان و همچنین آهن، فسفر و کلسیم است. کالری آن کم است و خوردن آن به تسریع هضم غذا کمک می کند به همین جهت برای رژیم غذایی مناسب و مورد توجه است.
به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code