گیل نگاه/احسان حسن پور: سه روز بعد از ثبت رشت به عنوان شهر خلاق غذا در یونسکو،اولین جشنواره غذاهای محلی استان به میزبانی دانشگاه آزاد واحد لاهیجان در دو بخش ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید برگزار شد. اخوان، دبیر جشنواره هدف از برگزاری این جشنواره را احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی، اشاعه فرهنگ در راستای شعار بهداشتی سال ۹۴ (ایمنی غذا از مزرعه تا سفره) و فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم در بین مردم بیان کرد. در پایان این مراسم از کتاب «خوراکی های سرزمین باران» نوشته رضا شرافت پیما رونمایی شد و از برگزیدگان جشنواره با حضور مرتضی طالع ماسوله، رییس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی و مسئولان شهرستان لاهیجان تجلیل شد. جشنواره غذا در لاهیجان (8) جشنواره غذا در لاهیجان (7) جشنواره غذا در لاهیجان (4) جشنواره غذا در لاهیجان (1) جشنواره غذا در لاهیجان (5) جشنواره غذا در لاهیجان (19) جشنواره غذا در لاهیجان (16) جشنواره غذا در لاهیجان (10) جشنواره غذا در لاهیجان (17) جشنواره غذا در لاهیجان (12) جشنواره غذا در لاهیجان (15) جشنواره غذا در لاهیجان (11) جشنواره غذا در لاهیجان (18) جشنواره غذا در لاهیجان (3) جشنواره غذا در لاهیجان (2) جشنواره غذا در لاهیجان (14)

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code